15 dagar sedan sist

16 Okt

Förlåt för att jag är så dålig på att blogga… funderar på om denna bloggs tid är ute… behovet att skriva av sig verkar inte finnas just nu och inte tiden till att skriva heller. Men jag ger den lite tid till och ska nu försöka att skriva åtminstone varannan eller var tredje dag.

En stor förändring är på gång i mitt och lillans liv. Jag har hittat en lägenhet i Karlstad och får kontraktet i brevlådan i morgon. Vi får flytta in redan 1 november men det finns ingen chans för mig att hinna packa till dess och så har jag ju inte sagt upp min nuvarande lägenhet ännu. Vi kommer att flytta in i slutet av november istället. Jag har än så länge bara sett foton av lägenheten men jag tog den ändå. Jag skickade min syster för att titta på den och hon sa att den kan bli mysig med lite ny färg (inget är gjort på den sedan 80-talet) och det är ett litet hyreshus med trädgård och det ligger på en trevlig gata. Det känns både jättebra och konstigt och nervöst att flytta. Jag känner dock i hjärtat att det är rätt. Visst kommer jag att sakna kompisarna här i Stockholm och även mitt jobb och mina jobbarkompisar som jag trivs så oerhört med. Jag får hoppas att jag kan hitta ett lika bra ställe att arbeta på i Karlstad. Chefen ringde igår och berättade att jag fått 800 kr i löneförhöjning! det var ju kul 🙂 jag passade på att berätta om min flytt för henne då men jag har ännu inte berättat det för mina kära kollegor.

Lillan mår bra även om hon är lite täppt i näsan.. det rosslar lite när hon andas ibland och mest när hon sover. Vi har haft 2 lite jobbiga dagar, värst var det i söndags. Jag hade jätteont i ena bröstet som var hårt på ett ställe och väldigt rött, mjölkstockning! Jag var väldigt trött hela dagen och hade ont men försökte amma ur bröstet så gått det gick. Lillan kunde inte komma till ro så bra heller hon sov bara högst 30 min i sträck och var lite gnälligare än vanligt. Kanske berodde det på att hon är lite täppt i näsan. Igår var dock både hon och jag piggare och vi var ute på en skön långpromenad och hon sov i över 2 timmar. Vi ska gå ut och gå idag också men just nu sover hon så jag tror jag ska passa på att rensa lite i förrådet först så tar vi promenaden senare. Igår somnade hon med sin snutte över huvudet 🙂 och napp! Vi började prova napp först i torsdags och det bara för att hon på kvällarna bara vill snutta på bröstet utan att äta och det gör jätteont när hon bara ”tuttar” och inte äter. Hon är dock inte jätteförtjust i napp… oftast spottar hon ut den men ibland så suger hon på den och igår hjälpte den henne att slappna av och somna.

4 svar till “15 dagar sedan sist”

 1. Ingela november 1, 2012 den 3:23 f m #

  Grattis till din fina dotter! Så roligt att se hur bra det blev. Lycka till med flytten. Det blir säkert jättebra!

 2. Liten december 7, 2012 den 11:25 e m #

  Har du testat dr browns nappar? De är lite smalare och vinklade uppåt. Min dotter gillar egentligen inte heller napp, men blir jättearg om hon inte får ha napp i vagnen. Så när jag hittade dessa vart jag överlycklig. De är lite dyrare, men värda varenda krona =)
  Kram

 3. ulla december 10, 2012 den 11:14 e m #

  Jag hoppas att allt är bra och att flytten gick bra. God Jul till dig och din bebis. Lycka till

 4. Evelina januari 27, 2013 den 3:22 e m #

  fin blogg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: